Nyt tag pris

Skal du have et nyt tag, kan det være en god idé at indhente tilbud på opgaven eller at beregne prisen på taget, før du foretager dig noget andet. På den måde kan du vide dig mere sikker på, om det er noget, der er værd at gå i gang med, og du får mulighed for at danne dig et realistisk overblik over opgavens omfang.

Du kan let komme til at regne forkert, hvis du ikke rådfører dig med fagmænd, når du skal have lagt nyt tag, så det er altid en god idé at indhente tilbud eller at snakke med mulige leverandører, inden du kaster dig ud i den store opgave det kan være at få lagt nyt tag.

Undgå at dit nye tag tager lang tid

Selvom det kan være billigere at lægge tag selv, kommer det også til at tage dig langt længere tid, hvis du ikke har erfaring med at lægge nyt tag. Så hvis du bare gerne vil have opgaven udført hurtigt, korrekt og professionelt, bør du gøre dig selv den tjeneste at hyre professionelle og uddannede fagfolk til at klare jobbet.

Med mindre du selv har erfaring fra branchen og har lagt din række af tage før, bør du ikke selv begive dig ud i det kæmpe projekt, det er at lægge et tag selv. Der er jo en grund til, at vi har fagfolk til at udføre arbejdet. De ved præcist, hvad de laver, og de kan gøre det på en fjerdedel af den tid, du formodentlig kommer til at bruge på det, hvis du skal gøre det selv.

At lægge et tag er ikke en lille opgave

At lægge et tag er ikke en lille opgave. Og hvad vil du helst? Bruge mange måneder på at klare jobbet selv og måske være heldig at spare lidt penge men så til gengæld bruge hundredvis af timer på det? Eller vil du betale en smule mere og få det gjort på lige netop den måde, du ønsker, og udført af professionelle håndværkere?

Mindre håndværkeropgaver kan du godt selv give dig i kast med, men det at lægge et nyt tag er bestemt ikke nogen lille opgave, så her er det bare utrolig vigtigt at få nogen til at klare jobbet, som har prøvet det før, og som lever af at gøre det.

Gå efter kvalitet

Selvom du hyrer et firma til at lægge dit tag for dig, betyder det ikke, at du bare skal vælge hvem som helst på markedet. For der kan naturligvis være stor forskel i prisen, som du får fra de forskellige leverandører. Derfor er det også en god idé at indhente tilbud på opgaven, hvis du vil spare så mange penge som muligt uden at gå ned i kvalitet. For der er heller ikke meget ved at hyre den billigste håndværker i byen, som så til gengæld udfører et rædderligt stykke arbejde. Det handler om at finde kvalitetsfulde håndværkere, hvilket der heldigvis er mange af, som samtidig kan gøre det til en konkurrencedygtig pris.

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde frem til disse firmaer, kan du med fordel gøre brug af vores samarbejdspartner, som gør det muligt for dig at indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på at lægge dit nye tag. Du skal blot beskrive opgaven, og så vil du ellers modtage tre gratis og uforpligtende prisforslag på dit nye tag. På den måde er du heller ikke bundet til at skulle vælge et af de tilbud, du modtager. Det står dig frit for at vælge og vrage lige netop det, du vil, eller ikke vil. Er der ikke nogle af de tilbud, du får, der passer til dine behov, siger du bare nej tak, og så kan du gå i gang med at lede efter andre mulige løsninger.

Det er nemt og enkelt, og du modtager dine tilbud inden for ganske kort tid. Det er meget nemmere end selv at skulle sidde og ringe rundt og snakke med de mange håndværkere, der sjældent har tid til at snakke alligevel. På denne måde bliver du kontaktet med et korrekt prisforslag, som er skræddersyet til lige netop din opgave. På den måde kan du helt præcist finde ud af, hvad det vil koste at få lagt dit nye tag, uden at du selv manuelt skal sidde og ringe rundt. Det er nemt, enkelt og ikke mindst effektivt, da du næsten ikke skal bruge noget tid på det.

Beregn prisen på dit tag nu

Så hvis du sidder lige nu og er nysgerrig på at vide, hvad det vil koste at få lagt dit drømmetag på dit hus, er det bare med at hoppe ind og få de tre gratis tilbud med det samme. Hvorfor vente når du kan finde ud af den præcise pris med det samme?

Det kan jo være, du finder ud af, at du rent faktisk har råd til at få det gjort med de penge, du har sat til side nu, og så er det jo bare med at få sat projektet i gang, så du kan få lagt lige netop det tag, du drømmer om at få på dit hus, så hurtigt som muligt. Måske har du ikke engang tid til at vente særlig lang tid på at komme i gang med opgaven.

Hvis dit tag skal renoveres på grund af defekter, slid eller hvad der nu ellers kan være gået galt med taget, kan du jo ikke sidde og gruble over det for længe. Så er det jo bare med at få indhentet dine tre gratis prisforslag, så du kan gå i gang med at regne på, hvem du skal vælge, eller hvem du har råd til at hyre til opgaven.

Det kan også være, du har mulighed for at klare noget af jobbet selv, men du skal betale dig til at få udført resten af opgaven. Der er jo ingen grund til at betale for de dele af de opgaver, der kommer i forbindelse med at få lagt et nyt tag, som du selv kan klare. Men det er ikke ensbetydende med, at du skal kaste dig ud i at lægge hele taget alene.

Mange typer af tag

Der er ikke nogen grænser for typer af tag, som du kan få tilbud på. Uanset om du drømmer om at få et eternittag, sorte tegl, røde tegl, ståltag eller hvad det nu ellers kan være, har du mulighed for at indhente tilbud på det. Du modtager kun tilbud fra firmaer, der rent faktisk er i stand til at kunne klare jobbet for dig.

Så du skal ikke være bange for, at du kommer til at høre fra firmaer, som ikke kan udføre den opgave at lægge dit nye tag. Så længe du bare husker at beskrive opgaven godt, så der ikke er nogen tvivl om, hvad du ønsker at få udført, kan du se frem til at modtage prisforslag fra professionelle firmaer, der alle har mulighed for at realisere dine drømme for dig.

Prøv at overvej hvor kort tid der kan være fra nu, og til du har fået lagt dit nye tag, hvis du rent faktisk kommer i gang med processen med det samme. Har du mulighed for det nu, og ikke mindst pengene til at få lagt et nyt tag, er der jo ingen grund til at udskyde opgaven og projektet til næste år. For så bliver du bare ved med at udskyde og udskyde det, og så får du aldrig lagt det nye tag, som du drømmer om.

Dygtige fagfolk lægger dit tag hurtigere

Selvom det er en stor opgave at få lagt nyt tag, er det stadig noget, du vil blive utroligt glad for, når det først er blevet gjort og opgaven er vel udført. Du kommer til at skulle klare lidt byggerod og måske at flytte et andet sted hen i en lille periode, hvis du skal have nyt tag på hele huset, men så længe du sørger for at hyre dygtige fagfolk til opgaven, kommer det til at gå utroligt hurtigt.

Det kommer i hvert fald til at gå hurtigere, end hvis du selv skulle have kravlet rundt deroppe og lagt taget alene. Så havde du ikke kunne flytte tilbage i huset inden for det næste lange stykke tid. Hvis du hyrer andre til at klare det for dig, er ventetiden på at kunne flytte ind i huset igen og nyde det nye tag meget begrænset.

De dygtige og professionelle folk ved om nogen, hvad de laver, så når de først går i gang med at lægge dit nye tag, kommer der ikke til at gå lang tid, før den sidste del af taget er lagt, og du dermed kan få glæde af husets flotte og nye tag.

Nyt tag giver en højere salgspris

Regner du med at skulle sælge dit hus på et tidspunkt, kan et nyt tag også være med til at skrue prisen en del i vejret, når du skal have vurderet din bolig. Det er klart, at jo mere du renoverer på dit hus, desto højere en pris vil du også kunne få for det, når du engang skal sælge.

Selvom du ikke skal sælge inden for de næste par år, kan det stadig være, at du gerne vil sælge om 10 eller 20 år, og er dit nuværende tag 20 eller 30 år gammelt, er der jo stor forskel på, om du skal sælge det, som det er nu, eller om du skal sælge det med et nyt tag på.

Har det fået lagt et nyt tag inden for de seneste 10 år eksempelvis, vil du kunne glæde dig over at få lagt adskillige tusinde kroner oven i din salgspris. Måske har du endda mulighed for at hente de udgifter hjem, du har haft ved at få lagt nyt tag, og så går du jo i nul på den post. Det ville jo være lækkert.

Hvilket tag vil du have?

Når du skal have lagt et nyt tag, er det meget vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type af tag du skal have. Der er mange forskellige typer af tag, og det er helt op til dig at bestemme, hvilken form for tag du gerne vil have på dit hus.

Selvfølgelig kan der være begrænsninger for, hvad der vil passe til dit hus, men det er jo i sidste ende op til dig selv at afgøre, hvordan dit hus skal se ud, og dermed også hvordan dit tag skal se ud. Så er der en bestemt slags tag, du altid har drømt om, er det jo bare den type tag, du skal vælge. Men har du endnu ikke gjort dig nogle tanker om, hvilken type tag, du gerne vil have på dit hus, når du skal have lagt nyt tag, er det på tide at gå i gang med den proces.

Der er mange muligheder at vælge imellem, og det kan være, du her hos os kan hente lidt inspiration til dit tag. Vi har i hvert fald også skrevet om en række forskellige typer af tag, som kunne være en mulighed. Prisen vil også variere ud fra den type af tag, du ender med at vælge.

Der er nogle tagtyper, der er billigere end andre, så hvis er prisen, det kommer an på, er det klart, at du bør gå efter nogle af de billige typer af tag, og samtidig måske også overveje at undlade detaljer, da flere detaljer bare får prisen til at stige. Jo simplere et tag er, desto billigere vil det også blive for dig i sidste ende. Men drømmer du om et særligt tag, skal du da ikke lade dig holde tilbage. Så er det jo bare sådan et tag, du skal få lagt på din bolig.

Hvordan skal dit nye tag se ud?

Taget er en rigtig stor del af huset, så det er bestemt vigtigt at gøre dig nogle tanker om, hvordan det skal se ud, og hvordan du vil have det til at være. For det er noget af det første, hvis ikke det absolut første, du ser, når du kigger på et hus.

Og så er der naturligvis også nogle typer af tag, der kan holde i mange flere år end andre, og dermed sparer et robust tag dig for at skulle ud og investere i renovation eller lægning af nyt tag i de næste mange år. En boligs tag bliver ikke skiftet særlig mange gange i boligens levetid, så derfor er det essentielt at gøre dig nogle præcise overvejelser om, hvilket tag du gerne vil have lagt på dit hus.

Hvis du endnu ikke ved, hvilke typer af tag der er at vælge imellem, kan du med fordel surfe lidt rundt på nettet og kigge lidt på de mange forskellige former for tage, du kan vælge imellem. Du kan eventuelt gemme billeder af de tagtyper, som du godt kan lide. På den måde har du til sidst samlet en liste over de typer af tag, du godt kan lide, og så er det måske meget nemmere at træffe en endelig beslutning, når du har kogt det ind til det lille udvalg, du bedst kan lide.

Et nyt tag er en stor beslutning

Det er en stor beslutning at skulle have lagt et nyt tag på sit hus. Det er noget, der for mange mennesker er en rigtig stor og ikke mindst vigtig udgift i det private budget. Så meget desto mere grund til at indhente tilbud på opgaven fra flere forskellige leverandører og firmaer, så du ikke bare nøjes med at kontakte et enkelt firma.

Snakker du kun med et firma, kan du jo ikke være sikker på, at det er den bedste pris på opgaven, som du får. Det kan du kun vide ved at indhente tilbud fra flere forskellige kilder. Hvis det et sted koster 80000 kroner og et andet 70000 kroner, er der hele 10000 kroner at spare ved at vælge firma nr 2. Og selvom det måske ikke lyder som den største forskel, skal du alligevel tænke på, at så længe vi er oppe i den størrelsesorden og snakker priser, skal der ikke særlig meget til, før det kan blive til en hel del. 10000 kroner er mange penge at spare.

Hvis du nogle gange kigger efter tilbud i supermarkederne for at spare 10 kroner på dine dagligvarer, bør du være 100 gange mere opmærksom, når du skal finde den bedste pris på at få lagt dit nye tag, da der her kan være tale om forskelle på mange, mange tusinde kroner.

Få lagt et solidt og bæredygtigt

Dit tag skal kunne holde i mange år, så det er vigtigt, at du også vælger et godt og solidt tag, samt at det bliver lagt af dygtige mennesker, der har styr på det, de går og laver. Bliver det lagt forkert, eller er det noget makværk, kommer du hurtigt til at kunne mærke følgerne af det, når du bor i selve huset. Det skal isoleres ordentligt, det skal lægges ordentligt, og materialerne skal være ordentlige.

Derfor er det heller ikke altid sikkert, at det er den bedste idé at gå efter det billigste firma på markedet. Selvom du måske kan spare et par tusinde kroner på at vælge dem, kan det være, at du får en bedre kvalitet ved at vælge et af de øvrige firmaer, du har indhentet tilbud fra, selvom deres pris er lidt dyrere.

Hellere betale en smule mere for en ydelse og så få et godt produkt med en høj kvalitet, end at spare nogle få tusinde kroner og så få et slutresultat, som du på ingen måde er tilfreds med. Med andre ord er det altså ikke kun prisen, du skal have for øje, når du skal vælge lige netop det firma, der får opgaven at lægge dit nye tag. Det er lige så meget kvaliteten af deres arbejde, du skal holde dig for øje.

Se firmaernes tidligere arbejde

Det kan eksempelvis være en rigtig god idé at kigge nærmere på firmaets tidligere arbejde. Ofte lægger firmaerne billeder af deres tidligere opgaver op på deres hjemmeside eller Facebook side. På den måde kan du hurtigt få et indblik i, om de udfører smukke og veludførte opgaver, så der er værd at hyre til at lægge dit tag også.

Det er ikke alle, der er lige gode til det, men der er en del, der har det med at lægge billeder op af eksempelvis tage, firmaet har lagt for deres kunder. Og det er en god måde for dig at kunne tjekke, om de har udført et godt stykke arbejde. Så inden du vælger  endegyldigt at hyre et firma til at klare jobbet, bør du lægge vejen forbi deres hjemmeside eller Facebook side for at se nærmere på billederne af deres tidligere opgaver. Så kan du i hvert fald danne dig et bedre billede af, hvad du kan forvente dig, hvis du ender med at booke lige netop det firma til at lægge dit kommende tag.

Tænk før du vælger nyt tag

Uanset hvilket firma du ender med at vælge, er det vigtigt, at du altid har hovedet med dig i dine beslutninger. Det skal føles rigtigt i din mave, når du skal hyre et professionelt firma til at klare jobbet. Hvis du ikke føler, at det enkelte firma vil være det bedste match for dig, skal du ikke lade dig presse ud i at vælge dem alligevel. Så skal du slå koldt vand i blodet, tænke dig om en ekstra gang og måske lede efter en anden samarbejdspartner, du føler dig mere tryg ved at overlade opgaven til.

Det gælder også, hvis du har fået anbefalet firmaer fra venner eller kollegaer. Hvis de ikke selv har fået udført samme opgave af firmaer, hvordan ved de så, om det enkelte firma er noget værd? Bare fordi de måske kender ejeren eller nogle af de ansatte, er det ikke ensbetydende med, at det vil være det rette valg til at lægge lige netop dit tag. Så husk altid at træffe din egen beslutning og gør det med ro i maven, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du nu har truffet den rette beslutning eller ej. Du skal ikke tage nogle forhastede beslutninger, når det gælder en så stor beslutning som at skulle have lagt nyt tag.

Er du ikke klar til at vælge en løsning endnu, så giv dig selv tid til at blive klar. Tag så mange dage, du nu engang har brug for, hvis du føler, at du har brug for at tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger. Så vil du også ende ud med det resultat, du selv bliver gladest for i sidste ende.